23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

13.06.18 - 24ωρη απεργία των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ – Για να ανακληθούν σήμερα (13/6) οι απολύσεις των 23 υδρονομέων

Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων 23 υδρονομέων, που η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έσπευσε να απολύσει την προηγούμενη βδομάδα επικαλούμενη απόφαση του Ε’ Τμήματος του ΑΣΕΠ.
Σήμερα Τρίτη 12/6 πραγματοποιήθηκε τρίωρη στάση εργασίας, συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της οδού Λαοδικείας και στη συνέχεια συγκέντρωση στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Εκεί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Καραβοκύρη. Στην συνάντηση συμμετείχε εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ο διευθυντής των Νομικών Υπηρεσιών κ. Μουτζουρίδης (απουσίαζαν για λόγους υγείας ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μπενίσης και ο Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Ηλιόπουλος), αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων (Σινιώρης, πρόεδρος, Κορλός Γ.Γραμματέας, Λιάπη, Χαρατσής) και των απολυμένων υδρονομέων.

Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ εξέφρασε την έκπληξή του για τη βιασύνη της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει σε απολύσεις, διαφώνησε με την απόφαση του Ε’ τμήματος και δεσμεύτηκε να προβεί σε ενέργειες που θα διευκολύνουν την επαναπρόσληψη των 23 υδρονομέων.
Η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΣΕΠ δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την απόφαση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει στις απολύσεις επικαλούμενη έγγραφο, το οποίο κατα τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ δεν την υποχρέωνε να προχωρήσει άμεσα σε τέτοιες ενέργειες.


Την Τετάρτη 13 Ιούνη έχει αποφασιστεί 24ωρη και συγκέντρωση όλου του προσωπικού στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια, την ιδια ώρα που έχει οριστεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ για αν αποφασίσει για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.