23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

12.06.18 - Ανακοίνωση ΣΕΚΕΣ: “Αφού ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε ότι “Κακώς απολύθηκαν οι 23 υδρονομείς” , το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διορθώσει το “λάθος” και να ακυρώσει τις απολύσεις”

             Ανακοίνωση Νο 17   •  Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 


Αφού ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε ότι

“Κακώς απολύθηκαν οι 23 υδρονομείς” , τ
ο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διορθώσει το “λάθος” και να ακυρώσει τις απολύσεις

Στη σημερινή προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση ΑΣΕΠ – ΕΥΔΑΠ – εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Καραβοκύρης εξέφρασε την διαφωνία του με την απόφαση του Ε’ τμήματος του ΑΣΕΠ να αγνοήσει την υπέρ των υδρονομέων ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου και σημείωσε την μεγάλη του έκπληξη επειδή η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ χρησιμοποίησε ως δικαιολογία την επιστολή του ΑΣΕΠ και έσπευσε να απολύσει τους 23 υδρονομείς.


Μετά από την σημερινή συνάντηση δεν έχουν πιά καμία απολύτως ισχύ τα επιχειρήματα περί του υποχρεωτικού και επείγοντος της απόλυσης των συναδέλφων εξ αιτίας του εγγράφου του Ε’ Τμήματος του ΑΣΕΠ.

Δεν απομένει πλέον τίποτε άλλο. Στην αυριανή (13/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να δοθεί σαφής εντολή στις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ να διορθώσουν άμεσα το βεβιασμένο λάθος τους που αναστάτωσε το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ, έθεσε σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και βύθισε στην οδύνη 23 οικογένειες συναδέλφων. Εν συνεχεία ακολουθώντας και την συμβουλή του προέδρου του ΑΣΕΠ να επιλεγεί η βέλτιστη λύση εφαρμογής της απόφασης του Αρείου Πάγου προκειμένου το θέμα να λήξει οριστικά και αμετάκλητα με την μετατροπή των συμβάσεων των 23 συναδέλφων σε αορίστου χρόνου.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα αποδείξει ότι οι απολύσεις δεν οφείλονταν στο ΑΣΕΠ, αλλά στη βούληση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ. Κάθε άλλη απόφαση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με κίνδυνο να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις, που θα θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Αν στελέχη της διοίκησης δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την αποκατάσταση του «νόμιμου και ηθικού», που δεν είναι άλλο από την συνέχιση της εργασίας των 23 συναδέλφων, μπορούν να… θυσιαστούν για το γενικότερο καλό επιλέγοντας το δρόμο της παραίτησης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αύριο στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση στη Λαοδικείας ώστε με την παρουσία μας να εξασφαλίσουμε την αποκατάσταση του δίκιου των 23 συναδέλφων υδρονομέων και της ομαλής υδροδότησης της Αττικής.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

                                                   Αναδημοσίευση από δικτυακό τόπο sekes-eydap.gr

                                                                                                                               ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.