23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ (Πρόεδρος: Μαίρη Λιάπη): «Καμιά απόλυση δεν θα περάσει»

Σας γνωρίζουμε ότι αν το ΔΣ της 24ης Απριλίου 2017 οδηγήσει σε απόλυση τους συναδέλφους Υδρονομείς, επικαλούμενο οποιαδήποτε δικαιολογία, θα συνδέσετε το όνομά σας με ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στην ιστορία της ΕΥΔΑΠ.
ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ  – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/4/2017

Η λαίλαπα του Μνημονίου κοντεύει να σαρώσει τα πάντα και όσο δεν αντιδρούμε, χειροτερεύουμε διαρκώς την θέση μας.


Όπως γνωρίζετε η Εταιρεία λειτουργεί οριακά λόγω έλλειψης προσωπικού. Και ενώ όλοι οι Υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα ζητούν επίμονα εδώ και καιρό να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ξαφνικά έγινε  προσπάθεια απόλυσης 23 συναδέλφων Υδρονομέων και  μάλιστα μετά από 7μηνη ευδόκιμη δοκιμαστική υπηρεσία.

 Κατά κοινή ομολογία οι συνάδελφοι Υδρονομείς συμβάλουν σημαντικά στην λειτουργία των υδρονομείων της εταιρείας, όπου καθημερινά όλο το 24ωρο με την εμπειρία τους, τα προσόντα τους και το ήθος τους, υπερασπίζονται την Εταιρεία και το κοινωνικό αγαθό που διαχειριζόμαστε, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες.

Κύριοι της Διοίκησης και Μέλη του Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Σας γνωρίζουμε ότι αν το ΔΣ της 24ης Απριλίου 2017 οδηγήσει σε απόλυση τους συναδέλφους Υδρονομείς, επικαλούμενο οποιαδήποτε δικαιολογία, θα συνδέσετε το όνομά σας με ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στην ιστορία της ΕΥΔΑΠ και θα αναλάβετε το ρίσκο διάλυσης των υδρονομείων λόγω έλλειψης εργαζομένων. Σας τονίζουμε ότι οι απολύσεις είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της Εταιρείας.

Επίσης θυμίζουμε ότι στην επικείμενη εγκεκριμένη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για πρόσληψη 300 εργαζομένων, δεν υπάρχει η ειδικότητα των υδρονομέων.Η ΕΥΔΑΠ δεν έχει κουλτούρα απολύσεων και δεν πρόκειται να αποκτήσει. Αντιθέτως, θα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους πυλώνες της κοινωνίας και της οικονομίας που με τον Δημόσιο χαρακτήρα, το παράδειγμα και το έργο της, θα βοηθήσει την χώρα να τραβήξει μπροστά!



ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 3 ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 24-4-2017 


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 9:30



                                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

                     Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                     ΜΑΙΡΗ  ΛΙΑΠΗ                                 ΔΗΜ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.