23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

18.10.17 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΕ - ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ


Συνάντηση ΛΑΕ – Yδρονομέων: 

«Ενδεχόμενη απόλυση των 23 υδρονομέων θα είναι πρωτοφανής για την ιστορία της ΕΥΔΑΠ»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΕ

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου αντιπροσωπία της Λαϊκής Ενότητας αποτελούμενη από το Γραμματέα Παναγιώτη Λαφαζάνη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Δημήτρη Στρατούλη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Κώστα Λυμπέρη και το Συντονιστή ΛΑΕ ΕΥΔΑΠ Μανώλη Μαστοράκη συναντήθηκε με αντιπροσωπία των 23 υδρονομέων της ΕΥΔΑΠ που κινδυνεύουν με απόλυση.



Με ευθύνη της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ και της κυβέρνησης οδηγούνται στον Άρειο Πάγο, καθώς παρότι εδώ και ένα χρόνο ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της ΕΥΔΑΠ και οι συμβάσεις τους θα έπρεπε να έχουν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου και να ενταχθούν στον κανονισμό προσωπικού και στις ΣΣΕ, η διοίκηση με διάφορα νομικά τερτίπια τους οδηγεί σε ομαδική απόλυση διεκδικώντας την πρωτιά των ομαδικών απολύσεων στις ΔΕΚΟ.
Η ενδεχόμενη απόλυσή τους θα είναι πρωτοφανής για την ιστορία της ΕΥΔΑΠ Α.Ε και γενικότερα των πρώην ΔΕΚΟ, αφού θα απολυθεί ομαδικά προσωπικό αορίστου χρόνου. Ταυτόχρονα θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο η ομαλή λειτουργία του Δικτύου Ύδρευσης και κατά συνέπεια η Υδροδότηση της Αττικής.
Η κυβέρνηση πιστή στην εφαρμογή της μνημονιακής ατζέντας θυσιάζει τους μισθωτούς και τη μόνιμη σταθερή δουλειά πλήρων δικαιωμάτων στο βωμό των μνημονίων, της ιδιωτικοποίησης και του υπερταμείου.
Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και την κυβέρνηση να δώσει άμεσα πολιτική λύση στο πρόβλημα των 23 οικογενειών που απειλούνται με ανεργία.
Η Λαϊκή Ενότητα στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των 23 υδρονομέων και καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση συμπαράστασης που καλούν φορείς και σωματεία στον Άρειο Πάγο (Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 121) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.30 ΠΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.