23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ: «Αλληλέγγυοι στους 23 συναδέλφους – υδρονομείς»

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ:

«Αλληλέγγυοι στους 23 συναδέλφους – υδρονομείς»




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π

18/10/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου κρίνεται, στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, το εργασιακό μέλλον στην ΕΥΔΑΠ των 23 συναδέλφων υδρονομέων, η παραμονή τους δηλαδή ή όχι στην εργασία. Η Κυβέρνηση, μέσω του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, ζητά αναίρεση των θετικών δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί υπέρ των συναδέλφων, η οποία, εφόσον γίνει δεκτή, θα έχει ως συνέπεια την άμεση απόλυσή τους.

Η υπόθεση αυτή ταλανίζει τους υδρονομείς από το 2009, αφότου έγινε ο διαγωνισμός πρόσληψής τους μέσω ΑΣΕΠ. Μετά από χρόνιες δικαστικές διαμάχες δικαιώθηκαν και εργάζονται μέχρι και σήμερα στην εταιρεία.

Η Διοίκηση, μέσω των νομικών της εκπροσώπων, θα πρέπει να συνεχίσει να συμβάλει θετικά στην υπόθεση των υδρονομέων στο δικαστήριο και να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Σύλλογος στέκεται αλληλέγγυος στους 23 συναδέλφους – υδρονομείς που απειλούνται με απόλυση. Απολύσεις που αν υλοποιηθούν θα αποδυναμώσουν σημαντικά την ασφαλή λειτουργία του Δικτύου Ύδρευσης της εταιρείας και γενικότερα την υδροδότηση του λεκανοπεδίου.

Το συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΥΔΑΠ δε θα επιτρέψει καμία απόλυση και καμία θυσία εργαζομένου στο βωμό των μνημονίων, της ιδιωτικοποίησης και του υπερταμείου.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( 8.00 – 11.00 ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 121) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.30 ΠΜ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κυρίτσης Σπύρος

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κοτσαλή Ευδοξία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.