23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

12.06.18 - Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ στηρίζει τους 23 απολυόμενους συναδέλφους καταδικάζοντας τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της απόφασης.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

11-06-2018

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ καταδικάζει με κάθε τρόπο την απόλυση 23 εργαζομένων υδρονομέων της ΕΥΔΑΠ στην οποία προχώρησε η διοίκηση της πριν λίγες ημέρες.

Οι εργαζόμενοι αυτοί είχαν τελεσίδικα δικαιωθεί στον Άρειο Πάγο. Στελέχωναν τμήματα και υπηρεσίες που είναι υπεύθυνα για την ομαλή υδροδότηση της Αττικής.

Η υποστελέχωση και διάλυση της επιχείρησης έχει προφανή σκοπιμότητα της δημιουργίας καταστάσεων τύπου Θεσσαλονίκης που θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των νερών της Αττικής.

Η ευθύνη βαρύνει την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έναντι των πολιτών της Αττικής που εν μέσω θέρους και τουριστικής περιόδου θα προκύψουν σημαντικά προβλήματα υδροδότησης.

Καλούμε τους υπεύθυνους αυτής της απαράδεκτης και παράνομης ενέργειας να σεβαστούν τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να αποκαταστήσουν την αδικία.

Η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ στηρίζει τους 23 απολυόμενους συναδέλφους καταδικάζοντας τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της απόφασης.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                                                                      Αναδημοσίευση από δικτυακό τόπο ΟΜΕ - ΕΥΔΑΠ

                                                                                                                                   ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.