23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κάλεσμα Συναδέλφων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΤΩΝ
 23  ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ


Συνάδελφοι, την Πέμπτη 20/04/2017 έγινε μια μαζικότατη  κινητοποίηση από ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ  για την στήριξη της παραμονής στην εργασία των 23 Νέων Υδρονομέων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλαιότερους συναδέλφους, αλλά και τις δυνάμεις και τα συλλογικά συνδικαλιστικά όργανα, που εμπράκτως εξέφρασαν καιεκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την στήριξή τους στον αγώνα μας .
Το αποτέλεσμα αυτής της κινητοποίησης ήταν να παγώσουν οι απολύσεις των Νέων Υδρονομέων μέχρι να δοθεί  οριστική λύση για την παραμονή τους  στις θέσεις τους το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24/04/2017.


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
Θα επιτρέψουμε την απαρχή των απολύσεων στην ΕΥΔΑΠ?
Με τον εξοστρακισμό στην ανεργία των νέων συναδέλφων, δεν διακυβεύεται μόνο το δικό τους μέλλον, αλλά και το δικό μας μέλλον στο δικαίωμά μας στην εργασία , αφού αυτό θα είναι η εκκίνηση των απολύσεων στην ΕΥΔΑΠ.
Ταυτόχρονα όμως, διακυβεύεται και η ομαλή υδροδότηση όλου του Λεκανοπεδίου της Αττικής , αφού τα Υδρονομεία θα απογυμνωθούν από προσωπικό, το οποίο είναι αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία τους .
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  όλοι πρέπει να σταθούμε στον ύψος των περιστάσεων και με την στάση μας να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ  στην Διοίκηση να προχωρήσει στις απολύσεις των νέων συναδέλφων απαξιώνοντας αυτούς και τις οικογένειές τους στέλνοντάς τους στον Καιάδα της αβεβαιότητας και της ανεργίας .
ΟΛΟΙ την Δευτέρα να δώσουμε το παρόν στο κτίριο της Λαοδικείας 8:00 το πρωί , όπου με την παρουσία μας, την ώρα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, να αποτρέψουμε την απόλυση των νέων συναδέλφων  .
 
          Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 23 ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.