23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ανάκλυση «απολυτηρίων» υδρονομέων

Τα «απολυτήρια» των υδρονομέων ανακλήθηκαν. Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ τη Δευτέρα 24/4, για την οριστική λύση


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Έχετε διαβάσει πολλά αυτές τις μέρες και ίσως έχετε ακούσει ακόμα περισσότερα. Εμείς ως ΣΕΚΕΣ, όπως και στο παρελθόν έχουμε δράσει, αλλά και στο μέλλον θα κάνουμε, έχουμε πάρει απόφαση να ενώσουμε το προσωπικό και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Το δημόσιο Νερό, τη δημόσια ΕΥΔΑΠ, το δικαίωμα στην εργασία και τα εργασιακά μας συμφέροντα.

Μικρό παραταξιακά συμφέροντα δεν χωράνε πάνω στις πλάτες των εργαζομένων. Αλλά δεν μπορούμε να μην ασκήσουμε συναδελφική κριτική στις άλλες παρατάξεις (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΑΚΕ-ΠΑΜΕ-ΡΑΚ) που ξέχασαν (;) δεν πρόλαβαν(;) να υπερασπιστούν τους απολυόμενους συναδέλφους, έστω με μια ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την απουσία σε ένα τόσο σημαντικό θέμα του ενός εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ. Ή να μην καυτηριάσουμε την προσπάθεια του συντονιστικού της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ, να μεταθέσει (με ανακοίνωση) τις ευθύνες από την διοίκηση σε υπηρεσιακούς παράγοντες, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω τους για να μην αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
  • Καλούμε τη Δευτέρα 24-04-2017, στις 09:30 π.μ., όλους του εργαζομένους, τους αλληλέγγυους του δημόσιου νερού και τα ΜΜΕ, για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία.
  • Καλούμε τους εργαζομένους και δηλώνουμε απο τώρα οτι το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ πρέπει να τελειώσει μόνο με θετική απόφαση. Τη Δευτέρα δεν υπάρχει διέξοδος από τη Λαοδικείας για κανέναν χωρίς την αναγκαία απόφαση. Για αυτό πρέπει να δεσμευτούν, να ταχθούν και να αγωνιστούν όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΥΓ: Το ΣΕΚΕΣ εκτιμά ως θετική την τελική απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου να παραμείνει πιστός σε προηγούμενη δέσμευσή του «να μην προχωρήσουν οι απολύσεις στην ΕΥΔΑΠ και να επιλυθεί οριστικά το θέμα των 23 νέων συναδέλφων», αναμένοντας να την υλοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να μη βρεθούν 23 οικογένειες στον καιάδα της ανεργίας και η Αττική με κίνδυνο ασφαλούς υδροδότησης.



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.