23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Νίκη των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Ανακαλούνται οι απολύσεις, συνεχίζεται η απασχόληση των 23 υδρονομέων.

«Να συνεχίσει να απασχολεί προσωρινά τους 23 τεχνικούς υπαλλήλους-υδρονομείς, με την επιφύλαξη της οριστικής απόφασης του ΑΣΕΠ» αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ στη σημερινή του συνεδρίαση.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ σήμερα το πρωί στα γραφεία της Λαοδικείας, πραγματοποιήθηκε μετά την πίεση που άσκησε η κινητοποίηση των εργαζομένων την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Την ίδια ώρα με την συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του κτιρίου, μετά από πρόσκληση της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, συγκέντρωση εργαζομένων, η οποία έληξε μετά την τελική απόφαση του Δ.Σ. η οποία ανακαλούσε τις απολύσεις των συναδέλφων και έδινε μια προσωρινή λύση μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ με τον αγώνα τους πέτυχαν να ανακληθούν οι απολύσεις και οι συνάδελφοι από σήμερα κιόλας είναι ξανά στις δουλειές τους. Είναι εμφανές ποια σε όλους ότι οι εργαζόμενοι με την πάλη τους και ενωμένοι μπορούν να πετύχουν λύση που δεν μπορεί να είναι άλλη από την οριστική ένταξη των συναδέλφων υδρονομέων στο τακτικό προσωπικό της ΕΥΔΑΠ.

Η απόφαση του ΔΣ όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.