23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Οι συνάδελφοι να μην υπογράψουν το «παράρτημα σύμβασης” για τα προσωπικά δεδομένα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
Αθήνα,23 Αυγούστου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ εκφράζει την έκπληξή της και την δυσαρέσκειά της όσον αφορά την κυκλοφορία από την πλευρά της Διοίκησης και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, των δύο εγγράφων (αρ. πρωτ. 4882/2-8-2018 και αρ. 10/10-8-2018), καθώς και του «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ».
Για μια ακόμη φορά αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση προς την Ομοσπονδία (σε αντίθεση με την συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των δύο μερών), η Διοίκηση στέλνει σε όλους τους εργαζόμενους να υπογράψουν έγγραφο που αφορά το λεπτό θέμα των προσωπικών δεδομένων, επεκτείνεται δε και σε θέματα που αφορούν τις αρχικές προσωπικές συμβάσεις εργασίας όλων των συναδέλφων  (εν μέσω διακοπών του Αυγούστου μάλιστα).
Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να μην υπογράψουν τίποτα και να μην αποστείλουν τίποτα, εάν πρώτα δεν γνωμοδοτήσει Νομικός Σύμβουλος στον οποίο ήδη έχουν αποσταλεί όλα τα έγγραφα.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα με νεότερη Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.
    Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος                           Κορλός Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.