23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΔΕΔΥ: «Όχι στις απολύσεις εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ» - 16.10.2017

ΑΔΕΔΥ: «Όχι στις απολύσεις εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ»  16.10.2017

Με τον εξοστρακισμό στην ανεργία των νέων υδρονομέων, δεν διακυβεύεται μόνο το δικό τους μέλλον, αλλά γενικότερα το δικαίωμα στην εργασία.
Στα δικαστήρια θα συγκεντρωθούν εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ την Πέμπτη 19 Οκτωβίου, όπου θα κριθεί η παραμονή ή μη στην εργασία 23 υδρονομέων. Για το θέμα αυτό η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της αναφέρει



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όχι στις απολύσεις εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ για να μην απολυθούν οι 23 νέοι υδρονομείς της ΕΥΔΑΠ. 
Με τον εξοστρακισμό στην ανεργία των νέων υδρονομέων, δεν διακυβεύεται μόνο το δικό τους μέλλον, αλλά γενικότερα το δικαίωμα στην εργασία.Ταυτόχρονα όμως, διακυβεύεται και η ομαλή υδροδότηση όλου του Λεκανοπεδίου της Αττικής, αφού τα υδρονομεία θα απογυμνωθούν από προσωπικό, το οποίο είναι αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία τους.
Η υπόθεση αυτή κρατά 8 χρόνια.
Ένα εργασιακό θέμα που έχει λυθεί με αμετάκλητες και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, αμφισβητείται από τη Διοίκηση που όρισε η Κυβέρνηση στέλνοντάς τους υδρονομείς σε δίκη στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, ζητώντας μέσω του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αναίρεση υπέρ του Νόμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ και την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων και στηρίζει τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη που πραγματοποιείται την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:30πμ στον Άρειο Πάγο (Λ. Αλεξάνδρας 121).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.