23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

07.06.18 - Ανακοίνωση ΣΕΚΕΣ: “Οι απολύσεις των υδρονομέων (και πάλι) δεν θα περάσουν”



07.06.2018

Οι απολύσεις των υδρονομέων (και πάλι) δεν θα περάσουν.

Άλλη μια μαύρη σελίδα για τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ γράφτηκε σήμερα 7 Ιουνίου 2018. Παρά την ομόφωνη απόφαση της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που δικαίωνε τους 23 συνάδελφους υδρονομείς, το ΑΣΕΠ αποφάσισε να απορρίψει την «αίτηση θεραπείας της ΕΥΔΑΠ» και «αποφάσισε και διέταξε» πως η ΕΥΔΑΠ πρέπει να «παύσει να τους απασχολεί».

 Έτσι δικαστικοί επιμελητές τρέχουν από το μεσημέρι ως τα… μαύρα μεσάνυχτα να προλάβουν να επιδώσουν τα «απολυτήρια» στους 23 συναδέλφους, που έσπευσε να αποστείλει η «φιλεργατική» Διοίκηση, η οποία ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να σταθεί με επιχειρησιακή αξιοπρέπεια απέναντι στην αντεργατική και επικίνδυνη για την υγεία του λεκανοπεδίου απόφαση του ΑΣΕΠ.

Μάλιστα όλο το απόγευμα στέλνονται email στους προϊστάμενους των υπηρεσιών της εταιρείας ώστε να μην τολμήσουν να δεχτούν στις υπηρεσίες τους, τους 23 συναδέλφους υδρονομείς.



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στην Ελλάδα των μνημονίων και του Υπερταμείου, επείγουν τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης και η εκχώρηση των δημοσίων υπηρεσιών νερών στους ιδιώτες και τους δανειστές. Στην Ελλάδα των μνημονικών χρόνων και του Υπερταμείου ουδείς υπολογίζει τον κίνδυνο που βάζουν τους Αθηναίους πολίτες, καθώς με την απόλυση των υδρονομέων το δίκτυο βρίσκεται στον αέρα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία και την αδιάληπτη παροχή νερού στην πόλη

Αυτή τη χρονική συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ δεν έχουμε δικαίωμα να αποδεχτούμε τέτοιου είδους απολύσεις

Μόνος δρόμος η υπεράσπιση του δικαιώματος  στην εργασία των συναδέλφων μας υδρονομέων. Η παθητική αποδοχή των απολύσεών τους, ανοίγει διάπλατα το δρόμο και για πολλούς ακόμα.

Δεν θα αποδεχτούμε και δε θα επιτρέψουμε αυτές τις απολύσεις. Θα δώσουμε τη μάχη για την παραμονή τους στην εργασία.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, αύριο το πρωί 8/7/2018 να βρίσκονται στον Περισσό στις 8. 30 το πρωι, ώστε  να κάνουμε καθαρό στους πάντες ότι αυτές οι απολύσεις δεν θα περάσουν. Η Ομοσπονδία ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ


                                                                           
Αναδημοσίευση από δικτυακό τόπο sekes-eydap

                                                                                                                                   ΕΚΤΥΠΩΣΗ

07.06.18 - 23 Υδρονομείς ΕΥΔΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.