23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την επαναπρόσληψη των 23 υδρονομέων


09.06.18 - ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την επαναπρόσληψη των 23 υδρονομέων.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π.
ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ
Αθήνα 8 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ σας ενημερώνει ότι μετά την άρνηση της Διοίκησης να ανακαλέσει τα εξώδικα των απολύσεων που έστειλε στους συναδέλφους υδρονομείς και κατά συνέπεια από σήμερα να μην τους θεωρεί ενταγμένους στο ανθρώπινο δυναμικό της, σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε την κλιμάκωση της αντίδρασή της με τις εξής κινητοποιήσεις:
  1. Το Σάββατο 9-6-2018 και την Κυριακή 10-6-2018 συνάντηση στις 11:00 π.μ. στο Υδρονομείο του Περισσού με όλους τους συναδέλφους Υδρονομείς για οργάνωση δράσεων και εφαρμογή των αποφάσεων της Ομοσπονδίας. Στάσεις Εργασίας στα Υδρονομεία από τις 12:00 μ.μ. μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας και από την αρχή της απογευματινής βάρδιας μέχρι τις 18:00 μ.μ. 
  1. Την Δευτέρα 11-6-2018 συγκέντρωση για κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις του Περισσού πριν την έναρξη του ωραρίου ως τις 12:00 μ.μ. Στάση Εργασίας 12:00-15:00 μ.μ. με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και επιδίωξη συνάντησης με τον αρμόδιο Υπουργό. 
  1. Την Τρίτη 12-6-2018 συγκέντρωση για κινητοποίηση στο κτίριο της Λαοδικείας πριν την έναρξη του ωραρίου ως τις 10:00 π.μ.. Στην συνέχεια συγκέντρωση έξω από το ΑΣΕΠ, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προεδρείου του ΑΣΕΠ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, το Προεδρείο της ΟΜΕ, τους Εκπροσώπους των Εργαζομένων και εκπροσώπους των υδρονομέων, με σκοπό την επίλυση του θέματος έστω και την ύστατη στιγμή. 
  1. Την Τετάρτη 13-6-2018 24ωρη απεργία και συγκέντρωση όλου του προσωπικού στις 12:00 μ.μ. στο κτίριο της Λαοδικείας, εν όψει της διεξαγωγής του κρίσιμου Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Τονίζουμε στην Διοίκηση ότι μετά τις απολύσεις των συναδέλφων υδρονομέων, έχει την αποκλειστική ευθύνη για την απρόσκοπτη και ομαλή υδροδότηση της Αττικής, εν μέσω θέρους, Πανελληνίων Εξετάσεων και Τουριστικής Περιόδου. 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ 
ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π. 

    Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
Σινιώρης Γιώργος                                  Κορλός Ηλίας


                                                                       Αναδημοσίευση από δικτυακό τόπο ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ

                                                                                                                                    ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.