23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

11.06.18 - Στάση εργασίας 7-10πμ την Τρίτη 12/6 και συγκέντρωση στη Λαοδικείας.

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Στάση εργασίας 7-10πμ την Τρίτη 12/6 και συγκέντρωση στη Λαοδικείας.
Στις 10 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων 23 υδρονομέων που αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας, την περασμένη Πέμπτη επικαλούμενη απόφαση του ΑΣΕΠ και ενώ υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που τους δικαιώνει!

Το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι και απολυμένοι πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας (7-10 π.μ.). και συγκέντρωση – κατάληψη των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό, με μεγάλη συμμετοχή και σημαντική επιτυχία αφού η διοίκηση παρά τις απειλές δεν κατάφερε να σπάσει τον αποκλεισμό των τριών εισόδων στις εγκαταστάσεις.





ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Στάση εργασίας την Τρίτη και συγκέντρωση στη Λαοδικείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ συνεδρίασε έκτακτα κΟΜεαι αποφάσισε τη προκήρυξη νέας 3ωρης στάσης εργασίας για αύριο Τρίτη 12/6/2018 και ώρες 7:00-10:00 π.μ. με συγκέντρωση 6:30 π.μ. στο κτήριο της  Λαοδικείας.

Στις 10 π.μ. θα ακολουθήσει συγκέντρωση έξω από τον ΑΣΕΠ, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου του ΑΣΕΠ με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, το προεδρείο της ΟΜΕ, τους εκπροσώπους των εργαζομένων και εκπροσώπους των υδρονομέων.

Την Τετάρτη 13 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία και συγκέντρωση όλου του προσωπικού στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της οδού Λαοδικείας, εν όψει της διεξαγωγής του κρίσιμου Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.