23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

10.06.18 - Σε αγωνιστικό κλίμα συνάντηση το Σάββατο εργαζομένων στα υδρονομεία, ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ και σωματείων

10.06.18

Συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό οι 23 υδρονομείς  και προσωπικό από το Υδρονομείο,  ώστε να αποφασίσουν τις από κοινού ενέργειες  μετά την απρόσμενη εξέλιξη της απόλυσης των 23 συναδέλφων υδρονομέων. Την Κυριακή θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση στο υδρονομείο της Λαοδικείας.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της ΟΜΕ Γ. Σινιώρης και Η. Κορλός καθώς και μέλη των ΔΣ της Ομοσπονδίας και των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΕΥΔΑΠ.

Από τη συζήτηση φάνηκε ότι υπάρχει αγωνιστικό κλίμα και κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στόχο την ανάκληση των απολύσεων.


Στο προσωπικό των Υδρονομείων έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση ότι παρότι το προσωπικό έχει “βάλει πλάτη” για να κρατήσει την λειτουργία των Υδρονομείων σε υψηλό επίπεδο ακόμα και με προσωπικές θυσίες, η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και η Διεύθυνση Δικτύου, παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις ότι οι 23 συνάδελφοι υδρονομείς αποτελούν απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία μια κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΥΔΑΠ, όπως τα Υδρονομεία,  αυτοί/ες απολύονται εν μια νυκτί. 

Δυστυχώς φτάσαμε στο 2018 με την αυτοαποκαλούμενη “φιλεργατική” διοίκηση, να χτυπάει το κουδούνι ο δικαστικός επιμελητής και να παραδίδει άρον-άρον τα “απολυτήρια”.

Οι εργαζόμενοι που παραβρέθηκαν στην συνάντηση πήραν την απόφαση να δώσουν τον αγώνα μέχρι τέλους, μέχρι να επιστρέψουν οι 23 υδρονομείς στις εργασίες τους.

Η Ομοσπονδία και τα σωματεία πρέπει να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τις κινητοποιήσεις, το προσωπικό πρέπει να είναι μια γροθιά.


Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί και όσες αναγγελθούν ανάλογα με τις εξελίξεις.


Οι υδρονομείς θα λειτουργήσουμε απολύτως τυπικά στα υπηρεσιακά πλαίσια που προβλέπονται από τους νόμους και τις συμβάσεις. 


Για όποια δυσλειτουργία προκύψει οι υπεύθυνοι έχουν όνομα. Κατά σειρά: Κυβέρνηση, Διοίκηση, Διεύθυνση Δικτύου.


Καλό Αγώνα. Θα νικήσουμε.

                                                                                   Αναδημοσίευση από δικτυακό τόπο sekes-eydap

                                                                                                                                    ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.