23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ

23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ
23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΥΔΑΠ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Το δικαίωμα στην εργασία είναι δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

ΣΥΜΜΑΧΙΑ:
«Το δικαίωμα στην εργασία είναι δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».



Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Το δικαίωμα στην εργασία διεκδικούν 23 συνάδελφοί μας υδρονομείς,  αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο της πολιτείας που έχει επιλέξει να εξαντλήσει όλα τα νομικά της εργαλεία εις βάρος 23 οικογενειών.

Τα δικονομικά γρανάζια που έχουν εγκλωβίσει τους εργαζόμενους και συνθλίβουν τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους με μοναδικό τους ίσως «αμάρτημα» την επιθυμία τους για εργασία και βιολογική επιβίωση, έχουν ως αποτέλεσμα να τσαλακώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η πολυετής «οδύσσεια» των εργαζομένων, δείχνει τη ανικανότητα της πολιτείας να ανταποκριθεί στην πρωταρχική της υποχρέωση για σεβασμό και προστασία της αξίας του Ανθρώπου ως Θεμελιώδη Αρχή σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο αυτό και για την θετικά οριστική επίλυση του ζητήματος με  μονιμοποίηση και όχι απόλυση των εργαζομένων, στηρίζουμε τον αγώνα τους, στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας συμμετέχουμε στην τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 8.00 – 11.00 και στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στις  08:30 πμ στον Άρειο Πάγο (Λ. Αλεξάνδρας 121).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική κινητοποίηση για την προάσπιση των συναδέλφων μας, για την προάσπιση των θέσεων εργασίας, για την προάσπιση του Δικαιώματος στην εργασία.

Για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.